Tornimäeltä Hupia koko rahan edestä!

Tornimäki on hyvän tuulen ja täyden palvelun laskettelukeskus
vain 7 kilometrin päässä Mikkelin keskustasta.
Upeasti hoidetut rinteet, street sekä ilmainen lastenmaa pulkkamäkineen
tarjoavat loistavat puitteet iloisen laskupäivän viettoon.

Meiltä löydät kaikki laskemiseen liittyvät palvelut.

Vuokraamomme nykyaikainen kalusto takaa, ettei laskuilo jää kiinni välineiden kunnosta. Tai jos kaluston hankinta on mielessä, shopistamme löytyy kaikki tarpeellinen, aina pipoista ja hanskoista lähtien. Hiihtokoulumme osaavat opettajat ja runsas kurssitarjonta tutustuttaa sinut lajiin kuin lajiin ja laskemisen lomassa TorniCafen herkut vievät kielen mennessään.

Muita palveluja et sitten tarvitsekaan. Paitsi kyydin kotiin 😉

HupiSki Oy

HupiSki Oy aloitti Tornimäen hissikapulan varressa 1.11.2020. Perheyrityksen kipparina häärii Heidi Kelho. Valtakunnallisestikin hiihtokeskusalalla pitkään vaikuttanut alan konkari, joka menetti sydämensä ja sittemmin koko elämänsä laskettelulle jo neljävuotiaana, isänsä opastuksella. Heidi työskenteli vuodesta 1995 vuoteen 2018 saakka Vuokatissa, Vuokatinrinteiden hiihtokoulun sekä Lastentalo Hupilan johtajana.

”Rakkaus lajiin on vahva ja toivon, että se välittyy kaikessa tekemisessämme. Sydämen asiamme on pitää rinteet ja palvelut huippukunnossa. Joka päivä. Ruuhka-aikoina hisseiltä löydät iloisen henkilökuntamme aina valmiina auttamaan. Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla, iloisesti ja pilke silmäkulmassa! Lämpimästi tervetuloa meille!” Heidi